Viatja

Gastronomia

Casa Perito

Benlloc

La Bodegueta de CASA PERITO va obrir el 1975 i, des d'aleshores, hem comptat amb la confiança dels nostres clients, que ha fet possible que tres generacions d'esta empresa familiar estiguen atenent-vos.

La nostra ubicació a Benlloch, municipi situat al centre de la província de Castelló, prop de la muntanya i de la costa i amb una important producció vitivinícola, ha condicionat la nostra cuina i els productes amb què treballem per elaborar els nostres plats i menús.

Treballem principalment amb productes cultivats i elaborats a la nostra província i fem una cuina tradicional que innovem amb noves tècniques culinàries per tal de potenciar les propietats i el gust dels productes utilitzats, que maridem i preparem amb vins i olis de les nostres comarques.

Ens agrada que disfrutes degustant els productes locals: carns a la brasa, els nostres arrossos, formatges, embotits, melmelades, postres casolanes ...

El nostre objectiu: tenir cura dels clients amb els nostres valors principals. Un tracte proper i familiar, i oferir plats amb productes de proximitat de primera qualitat.

Més informació

Casa Perito

Obri la ubicació
Telèfon
+34 630 804 132
Adreça

Carrer dels Sants Màrtirs, 19, 12181 Bell-lloc, Castelló