Descubre

Alojamientos

CA LES SENYORETES

Valencia
Otos

Ca les Senyoretes és una antiga casa senyorial de finals del s. XVIII, que vam restaurar i convertir en un hotel rural i restaurant el 2005. Desde llavors, no hem parat de fer millores per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients i dotar-la d’unes condicions confortables i atraients per als nostres clients sense perdre el seu caràcter i autenticitat. 

 

A dia de hui, comptem amb quatre habitacions dobles i dos habitacions quàdruples, totes equipades amb bany complet, calefacció central, aire condicionat, tv plana, connexió wifi, nevera.

 

El restaurant ha guanyat en qualitat gràcies a la professionalització del nostres cuiners i cambrers. Aprofitant els productes que ens dona el nostre entorn, aconseguim que l’elaboració dels plats més típics de la nostra zona tinguen sabor de proximitat i transporten als nostres comensals a un altra època on la pressa i l’estrés no existien i els plaers més bàsics, com el menjar, eren els més importants.

 

El nostre hotel restaurant està situat dins del nucli antic del municipi d’Otos, a la Vall d’Albaida, un poble xicotet, però conegut internacionalment per la seua Ruta de Rellotges de Sol. Són miler de turistes els que ens visiten atrets pels rellotges, però que acaben descobrint molts altres encants. Tenim un poble molt acollidor, net i amb uns entorns naturals imponents, a l’ombria del Benicadell, amb infinitat de rutes per la muntanya, pels barrancs i pel casc urbà.

 

Els nostres visitants podran gaudir de totes aquestes meravelles, desconnectar de la rutina diària sense renunciar a les comoditats, gaudint de la bona cuina i d’una atenció directa i amable.

 

CA LES SENYORETES

Abrir ubicación
Teléfono
962358032
Dirección

C/ SANT CRIST, 1