Descobreix

Oleoturisme

Cooperativa Oleícola Alt Palància

Altura

La Cooperativa Oleícola de l’Alt Palància es troba al municipi d’Altura, a la província de Castelló. Es dedica a l’elaboració i producció d’oli d’oliva verge extra procedent d’oliveres situades als parcs naturals de la Serra d’Espadà i de la Serra Calderona, zones privilegiades on es cultiva l’olivera des de l’antiguitat i de la qual hi ha constància escrita des del segle XV.

Hui dia encara es cultiven i treballen els camps, ja que el clima mediterrani i l’orografia amb elevades pendents i bancals, als quals podem afegir els sols poc profunds, fan que siga possible obtindre varietats autòctones com l’oliva serrana d’Espadà, amb unes característiques úniques que donen lloc a un oli de qualitat amb una forta identitat pròpia.

Com a espai hereu de la tradició artesanal en l’elaboració de l’oli d’oliva, la cooperativa organitza visites guiades a l’almàssera que inclouen degustacions d’oli. Tota una experiència per a aquells visitants que vulguen conéixer el món de l’oleoturisme i disfrutar d’una jornada apassionant mentre degusten este oli d’oliva exquisit.

Més informació

Cooperativa Oleícola Alto Palancia

Obri la ubicació
Telèfon
+34 964 146 034
Adreça

Av. Valencia, 49, 12410 Altura, Castellón