Viatja

Empreses especialitzades

Experiències a Castelló

Castellón de la Plana

Qui som?

Volem oferir experiències singulars i diverses amb l'objectiu de promocionar turísticament la província de Castelló. La nostra proposta inclou activitats artesanals, com ara tallers de sabons amb olis naturals o rutes guiades a través de l'agroturisme. Ens sumem al turisme accessible i comptem amb intèrprets de llengua de signes. També oferim una atenció especialitzada a aquelles persones amb mobilitat reduïda.

La nostra missió i visió

Tot va començar fa uns anys, quan ens vam dedicar a visitar tota la província, sobretot l'interior, mentre acompanyàvem familiars i amics que venien de vacances, i vam descobrir llocs increïbles que desconeixíem. Emprenedors i enamorats de la província, vam decidir compartir estes experiències i posar en marxa esta idea.

Campanya de donatius

El nostre objectiu és incentivar la solidaritat i les donacions a ONG, a associacions i a fundacions de caràcter humanitari. Donarem un 1 % dels nostres beneficis nets a l'associació o ONG que tu tries. En contractar una experiència, tu decideixes la causa a la qual es destina la donació.

Més informació

 

Experiencias en Castellón

Obri la ubicació
Telèfon
+34 603 586 935