Agroturisme a la Comunitat Valenciana

Agroturisme Comunitat Valenciana és un portal pertanyent a Turisme Comunitat Valenciana dedicat especialment a la promoció de l’agroturisme, l’oleoturisme i el pescaturisme. En les seues diferents seccions, l’usuari trobarà tota la informació relativa a les empreses i activitats relacionades amb l’agroturisme en la Comunitat Valenciana: enllaços a pàgines webs dels espais visitables, les empreses adherides a cada producte com allotjaments, restaurants, empreses d’activitats, esdeveniments, agències receptives i experiències de les quals poder gaudir.

RECORRE LA COMUNITAT VALENCIANA A TRAVÉS DE L’AGROTURISME

Arrossars, camps de tarongers que envaeixen l’aire amb la seua olor a flor del taronger, horts ecològics i productors artesans són alguns dels elements que singularitzen la cultura valenciana més autèntica i tradicional. I és que la Comunitat Valenciana ofereix l’oportunitat de viure en primera persona l’essència del seu interior, on el visitant podrà gaudir d’experiències que li permetran conéixer el folklore de la zona, participar en experiències de cultiu en les quals recol·lectar aliments que posteriorment podrà consumir, conéixer els secrets que amaga l’elaboració de la mel i deixar que el visitant es convertisca en apicultor per un dia.

El visitant podrà descobrir els encants de la Comunitat a través dels paisatges bucòlics i canviants al llarg del territori, allotjaments amb un encant especial i els productes agroalimentaris singulars que fan de la gastronomia de la zona una experiència inoblidable en la qual degustar la naturalesa més pura del Mediterrani.

DESCOBRINT L’OR LÍQUID DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Sent-te part del medi rural que visites, degusta els productes i coneix la història i tradició de la Comunitat Valenciana a través de l’oleoturisme. El territori valencià compta amb un important patrimoni olivarer amb varietats autòctones de les quals 6 formen part de les principals varietats cultivades a Espanya, la qual cosa fa que els nostres olis siguen únics.

Camps d’oliveres mil·lenàries pels quals poder realitzar rutes o recollir el seu fruit en temporada, cooperatives que permeten la participació en la feina de casa després d’una visita al camp, almàsseres a les quals portar l’oliva recol·lectada per a transformar en oli i fer-te partícip, endinsar-se en museus de l’oli o delectar-se de l’essència de la Comunitat a través de la degustació dels seus olis, faran de la teua visita a la Comunitat Valenciana una experiència única que sens dubte voldràs repetir.

VIU EL PESCATURISME EN LA COMUNITAT VALENCIANA

Gràcies al litoral, la Comunitat Valenciana permet al visitant implicar-se en les labors de pesca pujant a una embarcació tripulada pel seu capità i un guia turístic en una experiència que et portarà a conéixer la cultura marinera, els productes del mar, costums i patrimoni costaner que posa en valor el treball i labors pesqueres.

Destinacions com Dénia, Castelló o Peníscola s’han embarcat en l’aventura d’acostar el dia a dia dels pescadors al visitant que busque vivències úniques de la mà dels vilatans. Visites guiades a instal·lacions dels ports, llotges i la possibilitat de comprar el que han pescat, a més de cuinar i degustar el peix fresc, completaran l’experiència del visitant en qualsevol d’aquestes destinacions.

Descobreix

Experiències

Experiències d'Agroturisme a la Comunitat Valenciana - www.experienciascv.es

Blog

Rutas por la huerta valenciana

L'horta de València; un paisatge per a gaudir i conéixer

En este món, cada vegada més globalitzat, l’experiència de viatjar requereix eixos llocs únics que justifiquen la necessitat de traslladar-nos del nostre entorn a un altre de desconegut. La ciutat de València disposa de diversos llocs així que la fan especial, com són el jardí del Túria, el gran centre històric o la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Oliveres mil.lenàries del Maestrat

TRADUCTORS DE PAISATGES: LES OLIVERES MIL·LENÀRIES AMB ITINERANTUR

Amb Itinerantur hem aprés a interpretar el paisatge, a veure’l a través dels ulls d’algú local. Canet lo Roig és el municipi amb més oliveres mil·lenàries de la Comunitat Valenciana, n’hi ha moltes més que persones!

Manzana Esperiega

VII Festa de la Poma Esperiega

Cada província, cada comarca i cada municipi de la Comunitat Valenciana desborda d’essència mediterrània que es pot experimentar a través dels cinc sentits.