Blog

Variedades de olivos

9 variedades de olivo únicas de la Comunitat Valenciana

El olivo (Olea Europea) es una especie típicamente mediterránea, que, junto con la vid, fue introducida en la Comunitat valenciana en la época de los romanos. Todo un símbolo en los primeros hervores de la cultura mediterránea y pilar de su economía gracias al fruto del cual se obtiene el tan preciado aceite de oliva o también conocido como el famoso “oro líquido”.

Rutas por la huerta valenciana

L'horta de València; un paisatge per a gaudir i conéixer

En este món, cada vegada més globalitzat, l’experiència de viatjar requereix eixos llocs únics que justifiquen la necessitat de traslladar-nos del nostre entorn a un altre de desconegut. La ciutat de València disposa de diversos llocs així que la fan especial, com són el jardí del Túria, el gran centre històric o la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Oliveres mil.lenàries del Maestrat

TRADUCTORS DE PAISATGES: LES OLIVERES MIL·LENÀRIES AMB ITINERANTUR

Amb Itinerantur hem aprés a interpretar el paisatge, a veure’l a través dels ulls d’algú local. Canet lo Roig és el municipi amb més oliveres mil·lenàries de la Comunitat Valenciana, n’hi ha moltes més que persones!

Manzana Esperiega

VII Festa de la Poma Esperiega

Cada província, cada comarca i cada municipi de la Comunitat Valenciana desborda d’essència mediterrània que es pot experimentar a través dels cinc sentits.

Abeja

El món de l'apicultura

Sabies que existeixen centenars d’espècies d’abelles a tot el món? Malgrat això, en cada rusc es troben sempre cel·les hexagonals, una abella reina, abelles obreres i abellots.