Viatja

Allotjament

La Casa Rural de Carlos

Xeresa

Si eres amant de la muntanya i del mar, de les aus en el seu entorn natural, de la tranquil·litat, de les passejades per la naturalesa i del que ens ofereix, este és el teu lloc. La Casa Rural de Carlos es troba a la localitat de Xeresa, als peus del massís del Mondúver, envoltats d'horts de tarongers, a la banda de les marjals de Xeresa i a 2 quilòmetres de la mar Mediterrània.

Zones d'albirament i de nidificació d'aus com les marjals de Xeresa, Gandia i el parc natural d'Oliva-Pego, rutes de senderisme, espeleologia, experiències al camp per a conéixer la nostra fruita més internacional: la taronja. Entre el mar i la muntanya: La Casa Rural de Carlos.

Una altra meravellosa localitat de la comarca és Villalonga. Als peus de les muntanyes de la Safor. Un paratge de muntanya a tan sols 8 km de la mar. Visitar la seua Via Verda i passejar vorejant el riu Serpis fins a Orxa, passant pel Racó del Duc o pel Barranc de l'Infern, és un regal per als sentits.

La riquesa cultural de la comarca és immensa. Podreu descobrir el Reial Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, a la localitat d'Alfauir. Una de les joies monàstiques més ben conservades de la Comunitat Valenciana. I, naturalment, el Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna (Simat), fundat el 1298 pel Rei en Jaume II el Just. Però si voleu conèixer el llegat de la família Borja, cal visitar el Palau Ducal de Gandia, residència de la família, joia arquitectònica i emblema de la ciutat ducal.

Entre el mar i la muntanya: La Casa Rural de Carlos. Disposem de 4 apartaments rurals totalment equipats dins de la mateixa propietat. Oferim 2 apartaments per a 4 persones i 2 apartaments per a 2 persones, amb una capacitat màxima de 12 persones.

Més informació

La Casa Rural de Carlos

Obri la ubicació
Telèfon
+34 619 06 11 11
Adreça

C/ Dr. Miguel Vivó, 89, 46790 – Xeresa (Valencia)