Descobreix

Agroturisme

Apivillores

Villores

Apivillores és un projecte centrat en el coneixement i difusió del món de les abelles. Els seus objectius estan encaminats al fet que tots ens puguem aproximar a aquests animals vivint l’experiència d’un apicultor, generar una oferta turística en el xicotet nucli rural de Villores, contribuir al seu desenvolupament social i econòmic, així com a mantenir la diversitat natural en l’entorn.

Es tracta d’un projecte públic-privat en el qual ens hem vist implicats diverses persones del poble i de la comarca.

La col·laboració de l’Ajuntament ha sigut imprescindible perquè aquest reduït grup de joves puga realitzar el seu projecte, així com també l’assessorament de la Fundació Amics de les Abelles.

Les activitats estan plantejades per a grups d’adults, de xiquets o famílies, per a persones de totes les edats.

En la vostra visita podeu conéixer de primera mà el món de l’apicultura, visitar l’abeller, treballar amb les abelles i descobrir el seu entorn natural. A més, es realitzen visites guiades al poble i s’oferiran diferents tallers didàctics.

Si voleu participar en les activitats i viure una experiència única, tan sols us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o telefonant. Us informarem sobre els dies en què hi ha visites programades i la disponibilitat de places.

Més informació ací.

 

Apivillores

Apivillores

Obri la ubicació
Telèfon
+34 660 061 189 / 655 599 758
Adreça

Plaça de la Vila, 1 - 12311 Villores, Castellón