Descobreix

Agroturisme

Huerto Ribera

Carcaixent

A Hort Ribera t’oferim l’oportunitat de practicar agroturisme mentre visites el nostre camp de tarongers, en funcionament des de 1870. Vine a visitar-nos amb la família o amics i disfruta d’una vertadera experiència 100% valenciana. Un espai emblemàtic i tradicional de l’horta mediterrània on podràs conéixer tots els secrets sobre el cultiu de la taronja i les seues varietats, a més de passejar per jardins en un entorn immillorable.

La visita a Hort Ribera inclou un guia especialitzat que t’acompanyarà per la finca i amenitzarà la teua visita mentre passeges per les nostres instal·lacions. A través d’una explicació, descobriràs les tècniques de cultiu i les diferents varietats de taronja que hi ha. A més, coneixeràs altres cultius fruiters (mandarines, alvocats, mà de buda, llimes, cumquats, pomelos, magraners, papaies, nespres, etc.). 

Des de l'exterior, podràs admirar la nostra casa modernista del segle XIX, d’estil eclèctic. En la Sala de la Taronja, els visitants poden degustar cítrics de temporada i altres productes locals artesanals (melmelades, mels, licors, etc.). Finalment, recorreràs breument la història de la taronja a través d’imatges i taulers explicatius.

Més informació

Huerto Ribera

Obri la ubicació
Telèfon
+34 696 945 120
Adreça

Partida Barranc de la Vila 138
46740 Carcaixent. Valencia