Descobreix

Pescaturisme

Trip & Feel

Peñíscola

En Trip&Feel pots contractar de forma exclusiva les teues experiències de pescaturisme en els nostres ports pesquers. A més, oferim experiències de turisme actiu, sostenible i educatiu en contacte directe amb els pescadors tradicionals del mar Mediterrani.

Trip&Feel els acosta sobretot el mar, les seues gents i els seus oficis tradicionals a través de visites guiades a ports pesquers i llotges de peix fresc. A més d’excursions de pescaturisme a bord de vaixells de pesca tradicionals, tallers didàctics i rutes marineres amb sabor a mar.

Deixa’t sorprendre per Trip&Feel i desperta tots els sentits, benvinguts a un “mar d’experiències”.

Els ports pesquers valencians són molt importants pel que fa a la pesca professional. Estan situats al llarg de les tres províncies que conformen la Comunitat Valenciana (Castelló, Valencia i Alacant). La tripulació de Trip&Feel ofereix ja experiències de turisme pesquer i pesca turisme en les localitats de Vinaròs, Peníscola, Grau de Castelló, Xàbia i Calp. Esprem el Mar Mediterrani amb Trip&Feel i assaboreix l’autèntica cultura marinera dels seus pobles.

Més informació ací.

 

Trip and Feel

 

Trip & Feel

Obri la ubicació
Telèfon
+34 683 62 40 12
Adreça

Explanada del Puerto, s/n (Entrada Puerto Pesquero) -12598, Peñíscola (Castellón)