Descobreix

Cervesa artesanal

Antiga Artesana

Catarroja

A Catarroja, just al costat del tren de rodalies, trobaràs Antiga, una fàbrica de cervesa artesanal valenciana. La nostra missió és donar a conèixer una altra forma d'entendre la cervesa i aconseguir despertar la curiositat i la passió per la cervesa artesana, com un dia ens va passar a nosaltres.

A Antiga, creiem que la millor manera d'entendre la cervesa és assaborir-la en el seu origen; per això, obrim les portes de les nostres instal·lacions al públic perquè conega de primera mà com produïm les cerveses, amb les matèries primeres que el nostre mestre cerveser selecciona.

Després de la visita guiada, es degustaran 4 estils de cervesa i s'explicarà la procedència de l'estil, les connotacions pel que fa a l'aroma, el sabor i el color que proporciona cada ingredient i les característiques pròpies que el nostre cerveser confereix a cadascuna de les cerveses Antiga artesana.

Acompanyem la degustació amb una picadeta i sempre tenim punxat un barril per als que tinguen més set. Tot això inclòs en la degustació. Les visites tenen lloc en les mateixes instal·lacions d'Antiga, per poder mostrar in situ el procés artesanal que seguim.

Podeu visitar-nos tots els dissabtes d'11:00 a 13:00 h, reservant a través de:

www.cervezasantiga.com

Logo Antiga

Antiga Artesana

Obri la ubicació
Telèfon
+34 960 727 518
Adreça

Camí Vell de Russafa, 100, 46470 Catarroja, Valencia