Viatja

Gastronomia

CamiVell Restaurant

Alzira

Antonio López, hostaler de professió, va obrir les portes de CamiVell el 1984. Fa 34 anys que va començar l'activitat com a lloc d'entrepans-sandvitxeria que, a poc a poc, es va convertir en un restaurant de referència on el producte i la gastronomia tradicional eren els protagonistes.

Toni i Iván López, fills d'Antonio López, ajudaven des de ben menuts a la Tasca CamiVell i van començar a desenvolupar el gust per la cuina. Tots dos, motivats per allò que els havia inculcat el pare, van decidir estudiar cuina i, després de finalitzar els estudis, van treballar a restaurants de reconegut prestigi.

Després d'adquirir experiència, els dos germans van tornar a Alzira per a continuar a la cuina de CamiVell. La incorporació de Toni i d'Iván López va motivar un canvi de visió i una reforma que van fer possible el que hui és CamiVell Restaurant: un lloc on el client se sent a casa seua, on es pot admirar la decoració típica valenciana, amb ceràmica i sostres pintats a mà amb motius tradicionals i amb la cuina oberta, i on els clients poden veure en tot moment com elaboren els plats i es treballa a CamiVell.

CamiVell ofereix cursos de cuina i cursos de sala en qualsevol centre privat o públic, així com a empreses i particulars. Els cursos s'ofereixen amb fins professionals i també com a activitat d'oci.

Si vols preparar una jornada divertida i amena per als teus empleats, clients o proveïdors, duguem a terme activitats de team building per a empreses. Entre les diferents experiències que oferim per a les empreses, hi trobem les següents: cursos de cuina especialitzats, tallers gastronòmics, showcookings, activitats de networking.

També, si vols passar una jornada inoblidable aprenent cuina amb els teus amics o familiars, posa't en contacte amb nosaltres i farem tot el possible perquè, al mateix temps que aprengueu a cuinar saludablement, disfruteu d'una experiència inoblidable.

Organitzem cursos sobre qualsevol temàtica al voltant de la gastronomia: cursos de tapes, arrossos, cuina tradicional i, si ho necessites, podem adaptar-nos a la teua demanda.

Més informació

Logo Cami Vell

CamiVell Restaurant

Obri la ubicació
Telèfon
+34 96 241 25 21
Adreça

Calle Colón, 51 46600 - Alzira - Spain