Viatja

Allotjament

Casa Rural Garrido

Ademuz

Casa Rural Garrido està situada al cor del nucli històric de la localitat d'Ademús. Els seus orígens es remunten al segle XVIII, encara que es va remodelar a finals del segle XX, quan van decidir crear un centre dedicat al turisme rural. Després de la gran restauració, s'hi van trobar manuscrits de certa antiguitat i es van mantindre elements antics que aporten gran valor i autenticitat a la casa. 

A l'interior de l'allotjament es conserva la decoració original rústica i antiga, tot i que Casa Rural Garrido disposa de totes les comoditats que qualsevol hoste hi voldria trobar. Un lloc on poder perdre's entre carrerons estrets, envoltats de natura i d'un entorn medieval ideal que fan connectar amb el món rural.

Ademús és actualment una de les poques zones que encara conserven un entorn rústic i natural. A més, els visitants poden disfrutar de la gastronomia tradicional, degustar l'autèntica "poma esperiega" autòctona d'este lloc i altres productes d'artesania local de la regió. 

El restaurant de l'allotjament serveix cuina tradicional de la comarca i també hi ha un bar, així com una sala de lectura amb piano i xemeneia. Disposa de 7 habitacions: el castell, l'escut, l'àguila, el barco, el caçador, el cérvol i el molí, noms que provenen d'esdeveniments i d'episodis viscuts per la família. 

Més informació

Casa Rural Garrido

Obri la ubicació
Telèfon
+34 630 92 41 47
Adreça

Calle Solano, 6, 46140 Ademuz, Valencia