Viatja

Empreses especialitzades

Avanzatour

Elx

Especialistes en turisme ornitològic pels aiguamolls del sud d’Alacant (Parcs Naturals del Fondo, Salines i La Mata entre altres aiguamolls), també us podem descobrir territoris d’antiga Albufera abans creuats per vaixells fenicis, un paisatge agrari hereu de la centuriació romana i dels àrabs, amb un palmerar i un patrimoni hidràulic encara en funcionament i únic en el món, que salvaguarden diversos esments d'UNESCO.

Com a empresa de turisme actiu i oferta complementària turística tenim rutes plenes de sabors i olors segons les estacions. Senderes i activitats de terra, aigua i aire, amb el globus aerostàtic, que us activaran, a més de gaudir del descans i benestar entre els nostres millors productes de proximitat, vins i begudes espirituoses tradicionals.

En definitiva, oferim un turisme de naturalesa combinant els aspectes naturals de l’entorn (Parcs Naturals) juntament amb activitats esportives (rutes amb bicicleta, senderisme, passejos amb globus, passejos amb carro, etc.) i culturals (visites a museus, monuments, visites gastronòmiques amb tastos i degustacions en almàsseres i cellers, rutes d’agroturisme i tallers de palma blanca i espart).

Més informació ací.

avanzatour

Avanzatour

Obri la ubicació
Telèfon
+34 639 693 828
Adreça

Calle Asil, nº 19 bajo - 03204 Elche (Alicante)