Descobreix

Oleoturisme

Finca Bardomus

Torreblanca

La Finca Bardomus és adquirida per la família Barchi Casali l’any 1989, atrets per la seua particular orografia i localització. Està situada sobre suaus pujols orientats al sud, mirant directament al mar Mediterrani i flanquejada pels Parcs Naturals de la Serra d’Irta i el Prat de Cabanes, entre les localitats d’Alcalà de Xivert i Torreblanca (Castelló). Per tot això gaudeix d’un microclima excepcional, el qual confereix unes qualitats organolèptiques úniques al nostre oli, gràcies a temperatures i brises suaus que ens protegeixen de gelades i humitats.

Es tracta d’una extensió de 61 hectàrees que manegem amb només dos treballadors. L’any 2007 es va transformar la seua totalitat passant del cultiu de cítrics al d’olivar. En l’actualitat cultivem 3 varietats: borriolenca i canetera com a varietats autòctones i l’arbequina tan apreciada i popular.

Gràcies a aquestes característiques particulars de la nostra finca les olives maduren molt prompte i, avançant-nos a ella, ja a mitjan octubre realitzem una recol·lecció prematura amb la finalitat d’enaltir tots els atributs del nostre oli.

Des de la nostra condició de productors xicotets volem posar l’accent en la nostra dedicació plena i totalment exclusiva en tot el procés, per la qual cosa ens sentim molt orgullosos.

Més informació ací.

 

bardomus

Finca Bardomus

Obri la ubicació
Telèfon
+34 964 301 680
Adreça

Farmer Bardomus, 12570 Alcalà de Xivert, Castellón

Apartado de correos 91 - 12596 Torreblanca, Castellón