Descobreix

Pescaturisme

Rent Yacht World

València

Estàs preparat per a viure en directe l’experiència pescaturisme a València? T’expliquem en què consisteix…

L’experiència de pescaturisme a València et permetrà seguir en les embarcacions d’acompanyament (velers completament equipats per a la navegació) als pesquers i viure una jornada de pesca artesanal solcant els tradicionals caladors de la costa valenciana.

Aprendràs a valorar el nostre medi ambient marí i a cuidar i respectar el mar com es mereix. Per això, els nostres pescadors i guies t’ensenyaran a reconéixer les diferents espècies marines del Mediterrani, fins i tot la diversitat d’aus que viuen en els nostres litorals. A més, coneixeràs de primera mà la labor de cura mediambiental que fan els nostres pescadors tots els dies, ja que recullen diàriament amb les seues xarxes grans quantitats de residus marins.

Podràs observar en primera persona les arts emprades pels pescadors, les captures del dia, podràs fer fotografies i vídeos. I el més important, sense embrutar-te, segur en l’embarcació de suport, al costat de la del pescador, amb un reconfortant esmorzar a bord i assistit en tot moment pel guia i el capità.

Més informació ací.

 

Rent Yacht World

Obri la ubicació
Telèfon
+34 610 211 998
Adreça

Marina Real Juan Carlos I, 46024 València