Agroturisme

Cervezas Badum

Peñíscola

Badum és una cervesera artesana situada a Penyíscola, al costat del Parc Natural de la Serra d'Irta. La nostra manera d'elaborar la cervesa és tradicional, no filtrem ni pasteuritzem i respectem els temps de fermentació i de repòs de les nostres cerveses.

A Badum, només fem servir productes naturals, per la qual cosa en les nostres cerveses només hi trobareu aigua, malta, llúpol i llevat. Res més.  En el nostre producte unim l'última tecnologia de la indústria amb el respecte pels mètodes i el procés tradicional cerveser. Destinem el gra utilitzat a alimentar el bestiar local i el llúpol serveix d'adob natural.  L'any 2019 en vam produir 90.000 litres.

Els nostres mestres cervesers investiguen, innoven, proven i discuteixen constantment sobre noves receptes per a trobar els ingredients i els estils cervesers que volem oferir. En aquest procés tenim també molt en compte la veu dels nostres clients. Ens encanta desenvolupar cultura cervesera, fins i tot abans d'elaborar les nostres cerveses.

Des del principi, sempre hem volgut que tot el món sàpiga com es fa l'autèntica cervesa artesana, per això vos convidem a la nostra fàbrica. Badum organitza sessions de visita a la fàbrica, acompanyades de degustació de producte, en un entorn natural i artesà com és Penyíscola i el Parc natural de la Serra d'Irta.

En esta visita farem un recorregut per les instal·lacions de Cervesa Badum, on explicarem de forma didàctica tot el que està relacionat amb els ingredients i amb el procés de producció de la cervesa. A més, també parlarem dels orígens de la cerveseria, tot acompanyat d'una degustació del producte a la fi de la sessió que ens permetrà aprendre sobre este món de la forma més lúdica.

Les visites estan pensades per a grups d'entre 10 i 45 persones. L'usuari es podrà inscriure amb un grup ja format, o bé intentarem ubicar-lo en un grup ja format. Les visites duren unes 2 hores i tenen lloc tots els dissabtes del mes.

En la degustació del final de la visita, l'usuari tindrà l'oportunitat de tastar 5 productes diferents. A més, hi haurà servei de bar i de tenda abans i després de la visita, a l'entrada de les nostres instal·lacions.

Més informació

Cervezas Badum

Obri la ubicació
Adreça

Carrer del Mestre Roca, 22, 12598 Peníscola, Castelló

Telèfon
+34 692 237 404