Descobreix

Oleoturisme

Oli El Comtat

Cocentaina

Oferim una experiència única amb un passeig per les instal·lacions de la nostra almàssera, ensenyant al públic com es produeix el preuat suc d’oliva, des del camp fins al plat, així com un tros de la història explicant com van aparéixer les primeres almàsseres i com ha anat evolucionant el procés de fabricació fins als nostres dies.

Dins d’aquesta visita temàtica “viatge del camp al plat” estaran assessorats per un agricultor/almassarer, en un itinerari planificat per endavant i amb la finalitat d’explotar els recursos endògens.

La major part de les nostres oliveres són més que centenàries i alguna d’elles mil·lenàries, atresorant una història en les seues estructures arbòries.

El viatger inquiet cerca allò que és exclusiu i original, i té molt a gaudir en aquesta àmplia oferta relacionada amb el món de l’olivar i l’oli d’oliva, són vivències úniques que difonen a més la cultura de l’oli i de l’olivera.

Tastos, demostracions, maridatges i gastronomia, a més de tindre una experiència gastronòmica molt especial, realitzant un tast en les instal·lacions de la nostra almàssera de l’àmplia gamma de monovarietals que produeixen els nostres socis cooperativistes.

El visitant pot convertir-se en olivarer per un moment i amerar-se de tot allò relacionat amb l’oli i l’olivera, oferint la possibilitat que el visitant es fique de ple en la pell de l’agricultor que bolca el seu cor i coneixement dia a dia en el camp.

Per anar completant el cercle, farem una passejada per llocs replets d’història a Cocentaina, mostrant les peculiaritats de la Vila contestana, comptant les dificultats que tenen els nostres socis per a l’obtenció de cadascuna de les varietats produïdes, ensenyant les parcel·les abancalades, explicant el minifundisme que regna en la nostra zona i com la Cooperativa i els socis han sabut donar-los la volta a aquests inconvenients, per convertir-los en oportunitats.

Oli El Comtat

Obri la ubicació
Telèfon
965590267
Adreça

Av. del País Valencià, 60

03820 Cocentaina (Alicante)