Descobreix

Oleoturisme

Senyorius de Relleu

Relleu

Envoltada per una vall de muntanyes als peus de la Serra d'Aitana es troba la Masia Teuladí, construïda el 1918. Va ser en este lloc on Eliseo i Hugo van decidir crear Senyorius de Relleu. Un entorn amb un microclima únic i on la brisa suau de la Mediterrània, combinada amb el clima de muntanya, dona com a resultat un dels millors olis d'oliva de la Comunitat Valenciana.

Les varietats autòctones d'oliveres conviuen amb camps d'ametllers i amb espècies de bosc mediterrani. Un paisatge de gran bellesa que amaga un negoci familiar dedicat des dels inicis a la investigació de les propietats de la fulla de l'olivera i on hui dia es produeix un Oli d'Oliva Verge Extra-Prèmium reconegut a escala internacional. 

Senyorius de Relleu és una empresa jove que aposta per la tradició, la innovació i la difusió del coneixement i de la cultura de l'oli d'oliva a través de l'oleoturisme. Una oportunitat per a endinsar-se en un món de sensacions i per a descobrir la cultura mediterrània que gira entorn de l'AOVE a través de degustacions i de xerrades relacionades amb l'agricultura i amb la dieta mediterrània.

Més informació

Señorios de Relleu

Obri la ubicació
Telèfon
+34 965 984 284 / 656 826 423
Adreça

Partida Figueret 2 - 03578 – Relleu (Alicante) España