Viatja

Botigues

La Despensa de Alicante

Algueña

Oferim productes exclusius fabricats artesanalment amb gran valor i tradició a la nostra província i desitgem brindar-te l’oportunitat perquè tu també pugues degustar-los i delectar-te amb el seu sabor.

Embotits fabricats en quantitats xicotetes (elaboració diària), amb carns de primera qualitat, seleccionant i cuidant la mescla d’espècies, la qual cosa ens permet aconseguir sabors i aromes diferents.

Vins obtinguts de raïms procedents de vinyes velles, sense reg, amb una menor producció, però un major grau d’alcohol, aconseguint vins amb molt de cos i ben estructurats.

Oli d’oliva verge extra de màxima qualitat. Controlem en tot moment la recol·lecció, neteja i el molturat de l’oliva, aconseguint les millors qualitats organolèptiques i conservant l’oli en depòsits d’acer inoxidable.

Gran selecció de ginebres prèmium, orujos, licors i cremes de licor, l’origen dels quals resideix en la curiositat i cerca d’innovació, però respectant sempre la tradició dels nostres avantpassats, usant productes 100% naturals.

I molts més productes alacantins que, amb seguretat, seran del teu grat.

Més informació ací.

 

Despensa de Alicante

La Despensa de Alicante

Obri la ubicació
Telèfon
+34 605 278 078
Adreça

C/ Francisco Iñesta, 35 – 03668 Algueña (Alicante)